Grigore Leşe - "Noi, românii, ne regăsim cel mai bine în cultura tradiţională. Aşa e firea noastră!" Dar ne mai cunoaştem oare cultura, istoria, valorile? Putem distinge realitatea actuală prin ceaţa dezinformării permanente ce ne înconjoară? Dacă nu, avem mereu o a doua şansă, totul e să vrem să aflăm.

Blog despre noi Headline Animator

duminică, 19 decembrie 2010

Concert Tudor Gheorghe - Degeaba 23 decembrie 2010

 Joi, 23 decembrie 2010, la ora 19, Sala Palatului din Bucuresti Tudor Gheorghe va sustine  “Un concert ca si Romania, cu disperare, cu frustrare, dar si cu iertare si speranta."

Tudor Gheorghe, maestrul cuvintelor cantate va incheia seria concertelor din anul 2010 la Sala Palatului din capitala, cu o reprezentatie inedita a spectacolului “DEGEABA" ce vor avea loc pe data de 23 Decembrie incepand cu ora 19:00.

Inspirat din proiectul “Mie-mi pasa" prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie, “DEGEABA" va oferi celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.

Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, alaturi de mult indragitul artist vor evolua timp de aproximativ doua ore, peste 70 de instrumentisti, un grup coral si o trupa rock, iar efectele speciale de lumini si efectele pirotehnice vor completa atmosfera unui peisaj muzical de neuitat.


Biletele au preturi de 60, 70, 80, 100 si 130 de lei, putand fi achizitionate din locatiile obisnuite si online.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...