Grigore Leşe - "Noi, românii, ne regăsim cel mai bine în cultura tradiţională. Aşa e firea noastră!" Dar ne mai cunoaştem oare cultura, istoria, valorile? Putem distinge realitatea actuală prin ceaţa dezinformării permanente ce ne înconjoară? Dacă nu, avem mereu o a doua şansă, totul e să vrem să aflăm.

Blog despre noi Headline Animator

vineri, 24 decembrie 2010

Fie ca Sarbatoarea Craciunului sa fie asa cum v-o doriti! Sa reusiti sa fiti aproape de cei dragi sau cel putin sa ii simtiti aproape pe cei dragi voua!

“Daruieste fara constrangeri, fara indoieli si temeri irationale, daruieste fara sa ai asteptari, daruieste din inima, daruieste neconditionat!

Daruieste in primul rand Timp, daruieste Bunatate, daruieste Blandete si Cuvinte de Suflet! Daruieste-le tuturor, chiar si celor care crezi ca nu merita darurile tale – nu uita ca suntem  toti interconectati, interdependenti.

Primeste cu candoare, cu inocenta, bucura-te de darurile primite, fara sa le minimalizezi importanta si tine cont de faptul ca nimeni nu iti poate darui nimic daca tu iti vei refuza dreptul de a primi.”
Preluat de pe  MinuneMica





Ioan Bocsa - Catu ne-am d-umblat - colind
   


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...